ROgift.ro(vanzari icoane)

Prevenirea fisurilor in sape

PAVITECH, este denumirea unor panouri din plasa electrosudata, care au rolul de a reduce sau chiar de a elimina aparitia de fisuri, in mortarele de ciment, datorita contractiilor care apar odata cu uscarea si intarirea mortarului.
Plasa de armatura se aplica odata cu sapa de nivel sau cu mortarul de sapa si de poza utilizat la montarea traditionala a placilor de gresie.
- Utilizata ca armatura la sapele cu sistem de incalzire incorporat, confera finisajului pardoselii o mai buna comportare in timp sub actiunea fenomenului de dilatare/contractie ce poate fi produs prin soc termic.
- Acelasi rationament se aplica si in cazul folosirii plasei de armatura la aplicarea de tencuieli pe fatadele cladirilor care se renoveaza, tencuielii care sunt apoi expuse factorilor termici.

sistem-plasa-armare-sapa

*Datorita faptului ca panoul are o grosime redusa a firului de armatura, acest tip de plasa se poate folosii cu succes ca armatura la aplicarea de tencuieli in strat subtire pe zidarii care prezinta microfisuri; la turnarea in strat subtire a sapelor in metoda aderenta pe un suport care prezinta fisuri, sau oricand situatia o impune.

PAVITECH, plasa de armare, are marele avantaj ca sectiunea barii de armatura metalica are un diametru de doar 2 mm, cu o rezistenta la rupere de 650-700 N/mmp, are rezistenta la rupere in punctul de sudura >757 N/mmp, iar intreaga plasa este protejata anticoroziv de un strat de zinc, cu o grosime de 10 mocroni, aplicat la cald.

La asezare si aliniere, marginile panourilor, permit ca acestea sa se suprapuna foarte usor, asigurand astfel continuitatea armaturii.

Dimensiunile si datele despre greutatea panoului de armare PAVITECH sunt urmatoarele:
H, latime: 101 cm
L, lungime: 201 cm
Greutate panou kg: cca. 1,7
Greutate panou, kg/mp: 0,84